I-BIF

Wandelbuddy Zakelijk | I-BIF

Het samenwerken met Wandelbuddy voldoet aan een aantal voor mij belangrijke waarden. Het traject dat we aangaan (al is het maar 1 gesprek, dat is ook een traject) is geheel I-BIF (I-BIF betekent: Ik ben Betrouwbaar, Integer, Flexibel).

Betrouwbaar

1. Betrouwbaar — U kunt Wandelbuddy (Gosselaar Coaching & Consultancy / Maurice Gosselaar) vertrouwen. Betrouwbaarheid is een belangrijke pijler om een goed gesprek met uw werknemer te kunnen voeren. Het is een basis om veiligheid te kunnen voelen. Wanneer u veiligheid voelt in een gesprek dan heeft dat alleen maar voordelen voor de kwaliteit van het gesprek. Daardoor bereikt u meer, in minder tijd.

Integer

2. Integer — U kunt rekenen op integriteit. Er is geen dossier, ik maak geen verslag. Het gesprek dat uw werknemer en ik voeren blijft geheel tussen ons. Dat garandeer ik. Dit zorgt voor vertrouwen in elkaar. Dat betekent ook dat er geen terugkoppeling naar de werkgever verzonden wordt. De werkgever weet niet wie van de werknemers gebruik gemaakt heeft van Wandelbuddy. De werkgever ontvangt jaarlijks  statistieken met geanonimiseerde gegevens.

Flexibel

3. Flexibel — Een afspraak met Wandelbuddy is flexibel. Ze kan buiten kantoortijd of in het weekend plaatsvinden. Annuleren is mogelijk en dat is no-nonsense. Is het nodig om een afspraak te annuleren of verplaatsen dan kan dat. Een geannuleerde afspraak wordt niet in rekening gebracht.

Betrouwbaar Integer Flexibel is I-BIF

 

Filmpje over I-BIF

In dit filmpje van 45 seconden ziet u een korte introductie over de waarden van Wandelbuddy.