FAQ – Vragen

Wandelbuddy Particulier | Vragen en Antwoorden – FAQ

Aantal Sessies

Hoeveel sessies er nodig zijn dat valt nu niet te voorspellen. Ik stel voor om eerst één gesprek van een uur af te spreken. Op dat moment kunnen we samen merken of er een goede klik is. We kunnen samen afspreken welk vervolg daarna gewenst is. Er is volop ruimte voor het stellen van uw vragen.

Voor wie is coaching bedoeld?

Niet voor iedereen! Wel voor iedereen! Zie de pagina Voor Wie op deze website die hier hopelijk antwoord op geeft. Ik geef ook graag persoonlijk antwoord. U kunt het beste het contactformulier gebruiken om uw vragen hierover te stellen.

Waar kan de wandel coaching plaatsvinden?

Een wandelcoaching vindt altijd buiten plaats. Ik heb geen praktijkruimte waar ik u ontvangen kan, en een coachingsgesprek binnen past daarnaast niet binnen de formule. Mijn Favoriete plekken om af te spreken zijn onder andere :

  • Mijn thuisadres (rondje om de Klingerberg, ca. 4 KM)
  • De Bekkerie in de Boekend (Heymansstraat 130, Venlo-Boekend),
  • De Parkeerplaats bij het infocentrum Venlose Heide (Hinsbeckerweg, Venlo),
  • Natuurgebied Zwart Water in Venlo,
  • Kloosterstraat in Blerick (brug tot brug lopen langs de Maas),
  • Uw voorstel is welkom. Het gaat erom dat u zich op uw gemak / veilig voelt.

En wat als het regent op ons afspraakmoment?

Dan worden we allebei nat. Zullen we afspreken dat we allebei zelf voor een paraplu zorgen?

Hoe ver gaan we lopen?

Wanneer dat voor u mogelijk is dan zullen we circa 4 tot 5 kilometer wandelen. Een hoog wandeltempo is niet nodig. Het kan ook heel fijn zijn om tussendoor even stil te zitten of staan bij iets dat we zien / horen / ruiken / voelen / opmerken.

Coaching of naar de psycholoog of naar de psychiater ?

Een coach is geen psycholoog. Een psycholoog kan wel een coach zijn. U gaat naar een psycholoog wanneer u problematiek te verwerken heeft. Dat gaat (meestal) op doktersvoorschrift. U gaat naar een psychiater wanneer u persoonlijkheidsproblematiek heeft. Een coach is daarvoor onvoldoende opgeleid. Het zou kunnen dat u tijdens coaching aangeraden wordt om een dokter te bezoeken. Combinatie is overigens vaak wel mogelijk.

We zijn met meerdere personen, kan dat?

Neem alstublieft contact op. We kijken samen verder en het is afhankelijk van de hulpvraag die u samen heeft.

Krijg ik een factuur?

Ja, u krijgt een factuur en daarop staat de BTW gespecificeerd.

Wordt coaching vergoed door de zorgverzekering?

Nee, coaching door Wandelbuddy wordt niet vergoed door een zorgverzekering. Ook niet door uw aanvullende verzekering. In sommige gevallen kan vergoeding mogelijk zijn uit een PGB. Ik raad u aan om eerst informatie in te winnen bij uw Zorgkantoor.

Ik las over een niet-goed-geld-terug-garantie?

Dat klopt. Neem contact op wanneer u ontevreden bent en geef mij feedback wat ik anders had kunnen doen. U krijgt dan uw geld dan terug. Het aanbod is geldig voor uw eerste afspraak.

Werkt coaching dan gegarandeerd?

Nee. Het gestelde doel bereiken gaat niet vanzelf. Daarvoor zult u (hard) aan het werk gaan. Een garantie afgeven kan ik niet en wil ik niet. Soms is een verandering nodig waarvan blijkt dat u (nog) niet bereid bent die te willen/ kunnen doorvoeren.

vragen enantwoorden van Wandelbuddy Gosselaar Coaching en Consultancy
Het logo van Wandelbuddy.nl

Het logo van Wandelbuddy.nl /  Gosselaar Coaching & Consultancy

Ik gebruik een puzzel als logo. De puzzelstukken in het logo zijn compleet, en toch ontbreekt er iets. Aan de randen is nog ruimte voor extra puzzelstukken. Die staan symbool voor de (levens)vragen die een persoon kan hebben. Na zelfinzicht en reflectie zijn die puzzelstukken, wie weet, ook gevuld en kunt u ervaren dat uw leven completer of beter is. Gaat u mee op zoek naar die extra puzzelstukken? Ik ben graag uw coach!

Wilt u zich verder verdiepen in Wandelbuddy en Wandelcoaching?

Verder lezen:
Wandelbuddy – Particulier | Tarief
Wandelbuddy – Particulier | Nu Reserveren
Nog meer informatie treft u aan via het menu bovenaan deze pagina.

Heeft u verdere vragen?

vul dan het contact-formulier in en ik geef graag antwoord.