Presentatie 60 seconden van Wandelbuddy

Wandelcoaching met Wandelbuddy in 60 seconden!

Wilt u zometeen na deze korte presentatie verder lezen?
Wandelbuddy – Particulier
Wandelbuddy – Zakelijk

Welkom bij de korte presentatie over Wandelbuddy. Ik heb in deze website een aantal informatieve pagina’s voor u  geschreven. Graag nodig ik u uit om zelf een beeld te vormen van het werk dat Wandelbuddy doet. Bepaal daarna zelf of en hoeveel u van de verdere informatie wilt lezen.

Deze pagina treft u aan omdat ik graag ook een informatieve tekst aan u aanbied waarmee u zich binnen 1 minuut een basis-beeld kunt schetsen.

Wandelbuddy zoekt

Klanten / Cliënten particulier en zakelijk die op zoek zijn naar een luisterend oor. Een coach/ iemand die  meedenkt. Wandelbuddy is een opgeleide “Buddy” met ervaring in diverse coaching-stijlen. 

Doelgroep particulier

Mijn beoogde doelgroep zijn cliënten die zorgen hebben  en handvatten en coaching nodig hebben om sterker in de schoenen te staan. Ik coach en ik luister. Ik vraag door en ik vraag nogmaals door. De natuur gaat helpen. Wandelbuddy stimuleert zelfredzaamheid en zal zo min mogelijk aan vervolg aanbieden. Dit helpt kosten te reduceren. 

Doelgroep zakelijk

Zakelijke klanten kunnen werkgevers zijn die, net als ik, erin geloven dat verzuim teruggebracht kan worden wanneer werknemers hun ei kwijt kunnen. Werknemers krijgen handvatten om beter om te gaan met stress en tegenslagen. Dat geldt voor situaties zowel in de privésfeer als situaties tijdens het werk.

Wandelbuddy biedt

Een win/win/win situatie. Het tarief is lager dan kosten van uitval of ziekte. Daarnaast kunnen onvrede stress of frustratie zorgen voor kwaliteitsvermindering op het werk. Dus : Uw werknemer is gelukkiger. Het ziekteverzuim neemt af. De kosten nemen af. Wandelbuddy schrijft een factuur aan uw organisatie : win/win/win !

Presentatie Kernwaarden

Ik werk volgens mijn kernwaarden I-BIF en dat betekent : Ik ben Betrouwbaar, Integer en Flexibel. Wat cliënt en ik bespreken blijft tussen ons. Ik rapporteer geen gespreksinhoud of andere informatie terug naar de werkgever of anderen.  U kunt als werkgever meten hoe sterk het verzuim in uw organisatie afneemt.

Over Wandelbuddy

is een handelsnaam van Maurice Gosselaar. Ik sta onder de naam Gosselaar Coaching en Consultancy in de KVK ingeschreven onder nummer : 70041962. Werkgebied : Venlo / Noord-Limburg

Wilt u zich verder verdiepen in Wandelbuddy en Wandelcoaching?

Verder lezen:
Wandelbuddy – Particulier
Wandelbuddy – Zakelijk
Nog meer informatie treft u aan via het menu bovenaan deze pagina.